Strea [Admin]

Go down

default Strea [Admin]

Témanyitás by Strea on Vas. Május 19 2013, 23:42


Sziasztok!

Az alábbiakban igyekeztem jól összefoglalni, milyen típusú meséket hirdetek, mire is számíthattok bennük illetve mit is várok el én tőletek annak érdekében, hogy mindannyian élvezzük az adott küldetést. Ez a topic ugyan a mesélésekre van kihegyezve; de természetesen mint admin, nyugodtan keressetek meg bármivel kapcsolatban akár privát üzenet formájában, akár a sao discord csatornáján ^^


Játéktípusok

Alapvetően két nagy csoportra oszthatók, melyből az utóbbi típust jóval kevesebbszer fogjátok meghirdetve látni, egészen egyszerűen annak nehézsége miatt. Ezek olyan [S] kategóriás mesék, amelyekben a játékosok komoly feladatokat kapnak, megoldásukhoz általában nem elég a helyes logikai gondolkozás: a sao itemjeit is használniuk kell, méghozzá jókor és jól, valamint jártasságokra is szükség lesz. A mese leírásából általában lehet következtetni, milyen kristályokat, mérgeket vagy potionokat érdemes beszerezni. Ezen felül a sárgulás, vörösödés veszélye ezeknél legtöbbször fenn fog állni (ezt majd mindig jelezni fogom), de természetesen elsősorban karakterjellemtől függ, egy adott szituációban hogyan dönt a játékos. A nagyobb nehézség azonban nagyobb jutalommal is társul: sikeres teljesítés esetén ritka, esetenként epikus tárgyakat is fogok osztani, így érdemes jelentkezni rájuk annak, aki kellően felkészültnek érzi magát. Szinthatár általában szintúgy lesz, de nem mindig a nagyobbaknak kedvezve.

A másik típusba sorolok minden mást: poénküldetéseket, egyszerű vagy nehezebb aincradi questeket, kisebb nagyobb csavarokkal. Itt nem kell indikátorszín-változásra számítani és itemek se feltétlen szükségesek a sikerhez - ezzel szemben akadhatnak közülük ugyanolyan komoly feladatok, mint a fentebbi esetben. Jutalmazásuk a megszokott rendszer szerint történik. A rendes küldetéseken felül lehet tőlem kérni virágmezős küldetést és kazamatamesélést is.

Open world

A sao világában rengeteg lehetőség rejlik, én pedig ezt maximálisan ki fogom használni. És ti? Ha az út balra vezet, de ti inkább bevágnátok az erdőbe? Nyugodtan. Ha azt mondom, át kell úszni a folyót, de ti inkább súlyemelést használva odatesztek egy fát hídnak? Természetesen lehet. Sötét van? Meg tudjátok oldani, ugye? És ha nem úgy, ahogy én gondolnám... nem baj az!
A környezetet én alakítom, de azon belül ti bármit megpróbálhattok, amire csak a karaktereitek reálisan képesek: áthúzhatjátok a számításaimat (sőt, az ilyeneknek kifejezetten örülni is szoktam), kitalálhattok alternatív ötleteket és használhattok mindent, amit csak tudtok. A meséléseimnek nincs előre elkészített, fix forgatókönyve - csupán egy vázlat, amit út közben együtt írunk meg egy kerek történetté.

Harcok

Igen, eltérő gyakorisággal, de lesznek, mert azok jók, azok kellenek. Nem fogok törekedni arra, hogy senki se élje túl a küldetéseim; az ellenfeleket majdnem biztos, hogy a képességeitekhez mérten fogom megválasztani, így karakterhaláltól nálam nemigen kell félni. Persze ez nem jelenti azt, hogy könnyű küzdelmekre számíthattok, inkább azon fogok ügyködni, hogy használjátok a töprengőt. Ha ez megvan, akkor sima ügy az egész!

Njk-használat

Küldetéstől függ, ámbár Strea karakterét valószínű ki fogom játszani, illetve - főleg a többrészes vagy egymáshoz kapcsolható küldetésekben - lesznek más, visszatérő njk-k is. Ezen felül többször meg fognak jelenni Hinari njk karakterei is, a Rend és a Szövetség tagjai: őket mindkét karakteremmel szívesen használom, a lista pedig egyre csak bővül.


Amit a játékosoktól elvárok

Szeretem látni, ahogy egy karakter jelleme fejlődik a különböző szituációkban; az élvezetes kijátszásokat és nem utolsó sorban a cselekedeteitek gondolati részét is. Legyetek kreatívak és figyeljetek a csapattársaitokra, igyekezzetek őket is lereagálni, hogy a játékélmény maximális legyen. És szóljatok, tájékoztassatok, informáljatok. Pm-ben, discordon vagy bármi más módon. Viszonylag türelmes vagyok, de nagyon, ismétlem nagyon nem szeretem, ha valaki nem szól, hogy hiányzik. Mindenkinek lehetnek problémái, ihlethiánya, tessék jelezni és engedek egy-két napot, de ha valaki indokolatlanul nem ír a határidőre (miközben minden nap látom chaten és pl a multijaival is irogat), arra azért harapok. Nem fair sem a mesélővel, sem pedig a játékostársakkal szemben. Egyszóval működjön a kommunikáció (kritika, vélemény esetében /is/ a megfelelő stílusban, ha kérhetem), és nem lesz semmi probléma.


Nagyobb meséléseim

1. [Küldetés] Kapocs
2. [Küldetés] A Letűnt Korok Jelene
3. [Küldetés] Értékes kacatok
4. [Miniboss] A Darázskirálynő /átvéve Egiltől/
5. [Küldetés] M – Fekete Játék
6. [Küldetés] Kapocs 02 - A gyűrűk titka
7. [Miniboss] Szélvihar - Első szakasz
8. [Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván
9. [Miniboss] Szélvihar - Második szakasz
10. [Küldetés] Muzsika
11. [Küldetés] Oumu Gróf óhajai
12. [Küldetés] Az Árnyharcos visszatér
13. [Játékos küldetés] Leverru /átvéve Suguhától/
14. [Event] Soul Eater!
15. [Küldetés] Under Solvik
16. [Küldetés] Félárnyék
17. Karácsonyi Event
18. [Küldetés] Romváros
19. [Miniboss] Angyalbob
20. [Event] SAO Karácsony 2026
21. [Küldetés] Dakobolen versenye
22. [Küldetés] Craze Maze
23. [Küldetés] Frud, a kobold /átvéve Sinontól/
24. [Küldetés] Piroska és a farkas
25. [Küldetés] A Magic Wound kirablása
26. [Globális event] Rendszerhiba

Színem: #c997c8


Frissítve: 2019.02.04.
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1438
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Strea [Admin] Vo36oi0/0Strea [Admin] 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.