Hanatsu vs Saya

Go down

default Hanatsu vs Saya

Témanyitás by Saya on Vas. Május 19 2013, 17:29

Vajon minden éjszakai állat olyan, mint én, vagy én vagyok olyan, mint minden éjszakai állat? Hmm, fogós kérdés, de van most kedvem ezen töprengeni? Hááát... nincs.
A Hugi most a szokottnál is csendesebb, olyan érdekes. Máskor folyamatosan sutyorog, valamikor csak dúdolgat-énekelget, valamikor meg nevet és nevet és nevet, most viszont mintha feszülten várna valamire. Annál felszabadultabban ugrálok a sötétben a köveken a város közepén, és ha arra jár valaki, meghúzódom az árnyak között, mint egy kisegér; egy éjszakai állatocska. Végül csak megszólal, mikor már világosodik az ég alja...

~Ott jön.~
-Kicsoda?
Nem válaszol, mert irigy kutya, csak kuncog. Könnyű neki, cöh, ő ott van bent, én viszont itt vagyok kint és ma nincs kedvem hozzá. Sokszor toppantottam már a lábammal, hogy ha annyira akar, cseréljünk helyet, de nem akarja, mert azt mondja, ő nem is létezik. Pedig létezik, bizony, itt van, hallom most is, ahogy kuncog. Pedig én nem akarok a végén olyan lenni, mint aza csúfság abban a filmben vagy könyvben, az a gülüszemű valami a drágaszágával. Fárasztó lehet mindig átülni szembe. Hugi viszont kijelölte a mai áldozatát, én meg nem mondhatok nemet, sajnos muszáj lesz engedelmeskednem, különben bántani fog, és az fáj, nagyon-nagyon fáj. Meg olyan gonosz dolgokat csinál, tudjátok. Olyan gonoszokat, amiket én nem akarok csinálni.
Megbújok az árnyak között, és megnézem, kit vetett elénk a mai hajnal. Valami hosszúhajú leányzó fejpánttal. Itt minden lány fejpántos vajon? Szemüveges, és fura rucija van. Játékos. Áldozatnak tökéletes. Neki vajon milyen a sikolya?

~Milyen lehet az íze?~
Kilépek az árnyékból, mikor már elment mellettünk, hogy a háta mögé kerüljek, majd halkan a közelébe sietek. Néha beválik, néha nem. Vannak olyan játékosok, akik valami miatt észrevesznek és rám néznek, és akkor én megijedek és elfutok.
De most nem akarom úgy megijeszteni, mint a többieket. Én most játszani akarok! Hugi, megengeded? Van egy ötletem, ugye megengeded?! Igen? Köszönöm!
Megállok és megszólalok, amilyen hangosan csak tudok.

-Szia, onee-chan! Akarsz játszani?
Saya
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 735
Join date : 2013. May. 17.
Age : 16
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Hanatsu vs Saya Vo36oi3807/4100Hanatsu vs Saya 2yjvlht  (3807/4100)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hanatsu vs Saya

Témanyitás by Asobi on Kedd Május 21 2013, 18:22

Hum, ma egész nyugodt napom van. Nincs eső, nem fúj a szél és bár reggel megint szokásomhoz híven bámultam ki a fejemből depisen és rá gondoltam közben, ám az óta már helyre rázódtam. Így hát hamar fel is öltözöm és a kapucnimat a fejemre húzva iramodom neki a városnak valami elfoglaltság után nézve. Mert fejlődnöm kell. Be kell érnem azt a Mirika nevűt különben sosem győzöm le.
~ Igen, le fogom győzni! – pózolgatok, az utca közepén miközben szemeim lángolnak a győzni akarástól. Na persze nem szó szerint, mert az érdekes lenne. Miután aztán észreveszem, hogy mindenki engem bámul hamar fejemre húzom a kapucnim és kereket oldok, egészen a legközelebbi pékségig ahol aztán szépen bevásárlom a friss reggelire valót. Nem nagyon tudok ellenállni a meleg zsömlécskéknek így még útközben neki is kezdek.
- Hmmm! – jelzem magamnak és környezetemnek is, hogy ez aztán nagyon fincsi zsemle ám útközben majdnem el is esek annyira belefeledkezem az evésbe így aztán úgy döntök hogy mihamarabb a főtérre megyek hogy egy padra leülhessek.
De, de valami nincs rendben. Ott motoszkál, már bennem egy ideje az az érzés mintha követnének. Gondolom, tudjátok, miről beszélek. Így hát hátra is kapom a fejem meg a testem is valamennyire vele együtt mozdul, de nem látok senki… mármint olyat, aki biztos követne. Újra folytatom tehát az utam, de megint hátra kell kapnom a fejem ugyan is valaki mintha nekem szólna.
- O… onee-chan? – pillantom meg a kislányt és ekkor… érzem, amint a kényszer elhatalmasodik rajtam. Nem bírom ki, nem nem bírom…
- Hát persze hogy játszom veled és leszek az onee-chanod is, kyaaaa~… Jaj de cukicukicuki kislány vagy, kyaaaaa~ – kapom el a kislányt hirtelen – a zsemlékkel teli papírzacskót félre dobva- és kezdem el ölelgetni a kis aranyost!


_________________
Post szín: lightgreen
Növénylátás: 19; Érclátás: 19
Eladó:
Ércek:
5 Bronzérc
1 Munkálatlan Bőr
1 Sida Kő
3 Vasérc
Nővények:
4 Kis Tövisgyökér
1 Faeno Levél
5 Barna Gomba
Asobi
Asobi

Hozzászólások száma : 52
Join date : 2013. Jan. 31.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
Hanatsu vs Saya Vo36oi0/200Hanatsu vs Saya 2yjvlht  (0/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hanatsu vs Saya

Témanyitás by Saya on Kedd Május 21 2013, 20:30

Jaj, ez picit meglepő, de valahogy mégse. Eddig sötétben ijesztgettem, odakint a másikvilágban meg én voltam a cukimuki-aranyos. Ezek szerint itt is. Hugi csak kuncog, érzem, hogy mondana valamit, de már nincs elég ereje rá. Nappal ő alszik, és már álmos, elmegy aluszikálni, vagy valami hasonló.
A hirtelen magasságváltozás viszont olyan furi, hogy csak na! Ráküldjem a Schizophreniát, hogy elengedjen? Nem, inkább nem. Most játszani akarok, és az csak jó, ha pont egy olyat szemeltem ki, akinek tetszem.
Milyen fura. Eddig mindenki menekült előlem, ha meg nappal bolyongtam, sokan furán néztek az indikátoromra. Talán a sárga színe miatt, ami a cicafüles lány óta van rajta. Nem tudom, mit jelent, de valamit biztos, mert eddig senki máson nem láttam, csak pirosat, de azokat már tényleg nagyon kerülték. Talán a sárga olyasmit jelent, hogy "kicsit goni" vagy hasonló, a piros meg a "nagyon goni".

-Onee-chan, elejtetted a kajádat! -mutatok rá a földre pottyant ínycsiklandó ételre, és miután kiölelgette magát rajtam, felveszem legalább az egyik zsemlét. -Megkaphatom? Kifizetem, ha akarod.
Majd persze rátérek a lényegre is. A játékra. -Van kedved fogócskázni? Te futsz, én elkaplak. Észre fogod venni, ha elkaplak, és akkor veszítesz. -egy kicsit eltöprengek hümmögve. Neki is kéne esélyt adnom győzelemre, nem? Végül eszembe jut valami. -Ha nem sikerül elkapnom téged, mire elfogy a zsemléd, nyertél! :3
És a nyeremény? No, ez eszembe sem jutott eddig. Nekem az is az lesz, ha játszhatok vele. Vajon mennyire fog meglepődni, ha megérintem majd a képességemmel? Alig várom, hogy lássam az arcán a döbbenetet és a pánikot. Dejólesz!
Saya
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 735
Join date : 2013. May. 17.
Age : 16
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Hanatsu vs Saya Vo36oi3807/4100Hanatsu vs Saya 2yjvlht  (3807/4100)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hanatsu vs Saya

Témanyitás by Asobi on Csüt. Május 23 2013, 17:35

Teljesen bele feledkezem a kicsi leányzó ölelgetésébe alig hallom meg, hogy nekem szól.
- Hogy? Mit mondtál? – aztán tekintetem a földre esett ételre terelődik, bár nem szívesen. - Nem baj, nem baj most nem számít… most csak is te számítasz aranyoskám… –ölelem meg megint a kislányt bár nem, sokáig mert a fránya zsemlék után hajol csak, hogy felvegye őket…
- Dehogy, dehogy, nem kell, kifizetnek… De nem is kell, a földről felvenned szívesen veszek neked egy másikat a közeli pékségből… Látod ott is van… – bár azt mondtam közeli mégis már alig látni a ház ajtaja felé kifüggesztett táblát mely jelzi, hogy ott bizony a pék található, meg a meleg cipók. Jaj, de annyira cuki azzal a zsemlével a kezében…
- Hogy fogocskázni?... D-de akkor nem foglak látni… Biztos hogy ezt akarod játszani… Ugye nem azért mondod, hogy addig, míg én menekülök, itt hagyj engem ugye, ugye? – próbálom megint megkaparintani a lányt és még egyszer megölelni.
- Mire elfogy a zsemlém? – hamar felkapom a zsemléket a földről, majd hátat fordítok a kis tüneménynek. Nagy hammogások közepette pedig hamar be is falom őket, végül nyelek még egy utolsót és visszafordulok.
- Elfogyott! – és vigyorgok, mint a tejbe tök. - És mit kap a nyertes? – kérdem a kisleányzót, akinek még mindig nem tudom a nevét… - Mondjuk, mutatkozz be szépen és illedelmesen, oké? – bár az első gondolatom nem épp ez, viszont azt sem fogom elárulni, hogy mi volt az… Ja és ha valaki valami perverzre mer gondolni az vegye úgy hogy kiszúrom a szemét ha megtalálom… Twisted Evil


_________________
Post szín: lightgreen
Növénylátás: 19; Érclátás: 19
Eladó:
Ércek:
5 Bronzérc
1 Munkálatlan Bőr
1 Sida Kő
3 Vasérc
Nővények:
4 Kis Tövisgyökér
1 Faeno Levél
5 Barna Gomba
Asobi
Asobi

Hozzászólások száma : 52
Join date : 2013. Jan. 31.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
Hanatsu vs Saya Vo36oi0/200Hanatsu vs Saya 2yjvlht  (0/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hanatsu vs Saya

Témanyitás by Saya on Csüt. Május 23 2013, 18:59

...
De furi nőci. Sokkal furibb, mint az elején. És még csalt is, és most csalódott vagyok, meg durci. De kimutassam? Nem? Akkor nem mutatom, nyugodt maradok.
Ha már úgyis csalt, beleharapok én is a zsemlébe. És ez finom, omlós, ropogós, mennyei. Már csak egy kis husi hiányzik mellé és valóságos királyi lakoma lehetne belőle. Ugyan már kihűlt, de majd legközelebb lopok egy meleget is onnan, úgyis megjegyeztem a helyet, ahova a furi nőci mutatott. Furi nőcinek mi legyen a neve? Legyen Furi Nőci, jó lesz és illik is rá. Hogy mi az igazi, az már nem érdekel sem engem, sem Hugit.

-Csaltál. -nyújtok nyelvet rá, amiért teljesen elrontotta a szórakozást. Most mi legyen? Találjak ki valami mást, vagy egyszerűen csak támadjam le és érintsem meg valahol? Semmi kedvem, még játszani akarok vele, de ha mindent így elront, akkor nem fogok soha többet ><. Viszont csalt vagy sem, már lefektettem a szabályokat előtte és meg kell tennem, amit kér. Köhintek, hogy szép tiszta maradjon a hangom, megigazítom a hajam, a zsömle a hátam mögé kerül, ahol összekulcsolom a kezeimet, majd enyhén meghajolok.
-Az én nevem Saya, örvendek a szerencsének. -mutatkozom be szééépen és illedelmeseeen, olyan ragyogó mosollyal, amit csak az arcomra tudok varázsolni, majd újra felegyenesedem. -És nem futottam volna el. Nem hívtalak volna játszani, ha nem akarok játszani, szóval... mit játszunk? -kérdezem félrebillentett fejjel. Ha ő mondja meg a szabályokat, akkor talán nem fog csalni és én is megijeszthetem. És Hugi büszke lesz rám és békén fog hagyni. ^^
Saya
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 735
Join date : 2013. May. 17.
Age : 16
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Hanatsu vs Saya Vo36oi3807/4100Hanatsu vs Saya 2yjvlht  (3807/4100)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hanatsu vs Saya

Témanyitás by Asobi on Vas. Május 26 2013, 16:54

Wááá, de kawaii ahogy azt a friss zsömlét eszeget. *.*
- Hogy én? Dehogy, nem csaltam… csak nem fejtetted ki rendesen a szabályokat… - Heheh, furfangos tervem meg is hozza a gyümölcsét. A lány meg is hajol, előttem majd tüneményes mosolyával bemutatkozik nekem. - Áh, kawaii… vagyis *köhömmm* nagyon ügyes voltál, akkor most én jövök. – azzal meghajolok én is, ahogy azt kell illedelmesen. - A nevem Hanatsu, én is örvendek a találkozásnak. – egyenesedem fel ismét, majd jobbommal megsimogatom a lány buksiját összekócolva szegényke haját.
- Oh, értem. Akkor most megnyugodtam, mert nagyon szomorú lennék, ha itt hagynál. Hogy mit játszunk? Hmm… – gondolkodom el a kérdésen. Hát nem is tudom, persze reflexből eszembe is ötlik, a Papás Mamás egyik változata ahol én vagyok az anyuka ő pedig a cuki kislányom, de lehet, hogy ő nem szeretne ilyet játszani. Whááá… ezt a nehéz fejtörőt… de mégis mit lehetne itt csinálni? Ebben a világban…
- Áh, megvan… várjunk *elgondolkodik* nem is tudom… hát mi lenne ha p-párbajoznánnk? – nézek félően a kislányra. Végül is nem olyan rossz ötlet. Így legalább mindketten nyerünk egy kis exp-t és aranyat, plusz még szórakoztató is lehet, főleg hogy itt az utcán tennénk meg nem pedig egy nyílt arénában.
- Na, mit szólsz hozzá? – kérdek rá, majd ha ő is benne van, már el is küldöm neki a kihívást, persze már előre kiválasztva a Fél élet típusú küzdelmet.
- Az utca a küzdőterünk, bárhova szabadon mehetünk, vagy bújhatunk el. Természetesen az győz, aki hamarabb leviszi a másik HP-jának a felét. Rendben? – mondom el gyorsan a visszaszámlálás közben. - Oh, és még valami… más játékost pajzsnak használni tilos. – jegyzem még meg miközben kezembe veszem az íjat és egy nyilat majd megfeszítem az ideget, de természetesen hagyom, hogy ő lépjen először.
- Kezdjük!


_________________
Post szín: lightgreen
Növénylátás: 19; Érclátás: 19
Eladó:
Ércek:
5 Bronzérc
1 Munkálatlan Bőr
1 Sida Kő
3 Vasérc
Nővények:
4 Kis Tövisgyökér
1 Faeno Levél
5 Barna Gomba
Asobi
Asobi

Hozzászólások száma : 52
Join date : 2013. Jan. 31.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
Hanatsu vs Saya Vo36oi0/200Hanatsu vs Saya 2yjvlht  (0/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hanatsu vs Saya

Témanyitás by Saya on Vas. Május 26 2013, 18:18

Cöh. Miközben sikerül elérnem, hogy töprengjen a játékunkon, visszarendezen a hajam olyanra, amilyen volt. Még az a jó, hogy itt nem nő, legalábbis eddig nem vettem észre, mert midnig nehéz kimérni az oldaldíszeim alját és hogy egyenes legyen meg szép, és büszke vagyok rá és utálom, ha összekócolják. Hugii, miért pont Furi Nőcivel akartam így játszani? ... Persze, te már nem is vagy itt, tudom, csak lurkolsz a sötétségben. Najó, majd én megmutatom neked, hogy képes vagyok rá!
-P-Párbaj? -utánzom a Furi Nőci, Hanatsu stílusát, ahogy kimondja, és picit én is elgondolkodom, hümmögve, mutatóujjam az ajkaimon, ahogy azt a cuki kislányok szokták. Egy párbaj? Nem rossz. Megfélemlítem. Aztán szétvagdosom az oldalát a késeimmel. Vajon fog folyni vér? Szép lenne... nagyon-nagyon széép lenne...
HUGI! Csillapodj! Most csillapodj! Most ÉN játszom, nem te!!
Elmosolyodom, amilyen szélesen csak tudok és nagyot bólintok.
-Oké, bene vagyok! Még sosem párbajoztam! -végigolvasom a kiírást, és elfogadom a felkérést. Fél-élet? Akkor 5-öt kell sebeznie rajtam, hogy veszítsek és szomi legyek. Ügyinek kell maradnom.
Sunyin mosolygok annak hallatán, hogy az utca a küzdőterünk. Az jó, mert már ismerem és szeretem, mondjuk nekem mindegy lenne.

-Oké! -felfelé fordított hüvelykujjal kívánok neki szerencsét, és előveszem a két kést, amit kaptam az elején. Furi Nőci Hanatsu egy íjat vesz elő, tehát ő távolságis. Mégse lesz olyan könnyű, de megteszek minden tőlem telhetőt, Hugi, oké?
Hogy majd büszke legyél rám.
És ne piszkálj folyton.
Mikor a számláló a nullához ér, futni kezdek előre, figyelve a nyilvesszőt tartó kezére. Egy ilyen nagyon gyorsan suhan ám, ha elengedik, és gyorsnak kell lennem. Ha elindul felém a hegyes botocska, kitérek jobbra, hogy elkerülhessem és persze minél közelebb érjek ellenfelemhez, mielőtt újabb nyilat helyezhetne az idegre.
Saya
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 735
Join date : 2013. May. 17.
Age : 16
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Hanatsu vs Saya Vo36oi3807/4100Hanatsu vs Saya 2yjvlht  (3807/4100)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hanatsu vs Saya

Témanyitás by Asobi on Hétf. Május 27 2013, 19:58

Kisé félve teszen fel a kérdést a párbajjal kapcsolatban, mert hát egy ilyen édességgel párbajozni? De aztán eszembe ötlik, hogy nem eshet semmi komolyabb baja hisz a nyilak, ha eltalálják, nem okoznak fájdalmat, és ha a fél életes üzemmódban harcolunk, akkor még a Hp nullázódás sem veszélyeztet. Egyedül az bánthatja majd, hogy veszít, de azért nem iszok előre a medve bőrére, ki tudja milyen harcos. Lehet, hogy még nálam is jobb…
Na, de most lássunk neki a harcnak. Még a visszaszámlálás alatt gyorsan ismertetem a szabályokat, mert mint kiderült Saya~chan még nem párbajozott senkivel mióta itt van. Persze én se harcoltam még olyan sokat, de azért már van benne némi tapasztalatom.
Elő is készítem az íjat és megfeszítem rajta az ideget, ám egyelőre csak a földnek szegezve tartom magamnál és várok, hogy a kislány támadjon először. Látom nem is lazsál, egyből felém siet. De sajnálatára én, ha nem is olyan sokkal, de számomra szemmel láthatóan gyorsabb vagyok nála és ezt ki is használom. Mielőtt elérne, hozzám az előtt pár másodperccel a jobb lábamra helyezem a súlypontom majd a balt hátra lendítve fordulok el, így ha minden jól megy elvileg a kicsi lány a lendületétől adódóan vagy elesik, mert épp meg akar vágni vagy esetleg szimplán elfut mellettem, de ki tudja, lehet, hogy egy harmadik történés válik valóra. Minden esetre most én lépek így a támadását követően és is támadni készülök, ám először eltávolodom tőle, így abba az irányba kezdek el futni, mint ahonnan ő jött nekem az előbb. Futok és futok, majd mikor már egy nagyobb távolság van, köztünk hátra fordulok és lövök. Persze nem a semmibe és nem is rá. A jobb oldalát célzom meg úgy, hogy simán ki tudjon térni ezzel is tesztelve a reakció képességét. Majd a lövést követően újra töltök és feléje szegezem azt…


_________________
Post szín: lightgreen
Növénylátás: 19; Érclátás: 19
Eladó:
Ércek:
5 Bronzérc
1 Munkálatlan Bőr
1 Sida Kő
3 Vasérc
Nővények:
4 Kis Tövisgyökér
1 Faeno Levél
5 Barna Gomba
Asobi
Asobi

Hozzászólások száma : 52
Join date : 2013. Jan. 31.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
Hanatsu vs Saya Vo36oi0/200Hanatsu vs Saya 2yjvlht  (0/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hanatsu vs Saya

Témanyitás by Saya on Hétf. Május 27 2013, 20:58

Egyre közelebb és közelebb, még Hugi nevetése is elhal a fejemben, aminek kifejezetten örülök. Sosem vagyok egyedül, de most mégis annak érzem magam, bár a célom mit sem változott: látni Furi Nőci Hanatsu eltorzult arcát, mikor meglátja a világ másik oldalát. Elveszítem az eszem, valami új tölt meg belülről, és ez olyan furi, de mégis olyan jó. Mindig ilyen érzés lesz majd párbajozni valakivel, vagy csak az mozgat így, hogy kivételesen ismerem az áldozatom, ha nem is nagyon? Vajon mennyire lesz neki csalódás, ha kiderül, hogy a cuki kislány mégsem olyan cuki?
Picikét még talán sajnálom is, de tényleg csak egy indurka-pindurkát.
Najó, talán pciit jobban, de ebbe most ne menjünk bele, oké? Köszike.
Számítottam rá, mégis hirtelen ért Hanatsu elfordulása. Fura az ilyesmi, mikor az ember számít valamire, és mégis meglepődik, mikor megtörténik a dolog, nem? Jobb híján ugrálva próbálom a lendületem lassabbra venni és megfordulni, miközben valami más taktikán gondolkozom, mert nem akarok olyan lenni, mint azok a bikák ott spanyolban az arénákban. Furi Nőci Hanatsu már elkezdett hátrafele futni, méghozzá nekem háttal. Ej-ej, rossz taktika. Ellenfelednek sose fordíts hátat ^^
Elteszem az egyik késem, úgysincs rá hirtelen szükségem. Csak a puszta kezem kell, de az minél előbb. Gyorsan körbenézek, de épp nincs bokor a közelemben, ami mögé elbújhatok, a járókelők közé meg nem szabad, amúgy is páran észlelték a veszélyt és már odébb álltak.
A nyílnak is a suhogását hallom meg, ahogy közelít felém. Elugrok balra, az első látásra biztonságosabb irányba, de Hana gyorsabb, mint én T_T Felszakítja a rucimat. Most majd meg kell varrjam. Ez cúnyaszág volt.
Felnézek a szakadásról, és már megint van egy nyila az íján. Miért vagy ilyen gyooors?
Mégis bika leszek. Megint elkezdek futni, a jobb kezem szabadon. Ha lővöldözik, megpróbálom kikerülni, amennyire csak tudom, de egyébként arra törekszem, hogy valahol megérinthessem, akár az arcán, a lábán, a karján, bárhol, és ráereszthessem a Schizophreniát. Ezúttal jobban számítok rá, hogy kitér balra, így arra fókuszálok.
Saya
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 735
Join date : 2013. May. 17.
Age : 16
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Hanatsu vs Saya Vo36oi3807/4100Hanatsu vs Saya 2yjvlht  (3807/4100)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hanatsu vs Saya

Témanyitás by Asobi on Vas. Jún. 02 2013, 14:44

Hehe… sikerül az elkerülő manőver és a cuki kis Saya elhalad mellettem. Míg ő próbálj irányt változtatni és futásnak eredek végtére is távolsági harcos vagyok, így nem küzdhetek közelről egy árnyarcossal. Mivel hogy mint kiderült a lány az. Persze ott az egyik íratlan szabály, hogy ne fordíts hátat az ellenfelednek, de az egyik járókelőnek sem akarok nekimenni, már aki még jár kel a közelünkben, ugyan is a párbaj megkezdésekor a nagyja félre húzódott és inkább minket-kettőnket figyel. Mihelyst megfordulok ki is lövök egy nyilat, amit sikeresen elkerül bár… oh, a fene…
- Oh, a ruhácskád… sajnálom… – gyengülök el egy pillanatra hisz én tényleg úgy céloztam, hogy ne essen semmi baja… na, jó tudom, hogy ez egy párbaj, de akkor is. Még nem állok készen arra, hogy egyenes eltaláljam, egyel.
Már kezemben is következő nyíl, amivel egyest a lányra célzok, aki egyre közelebb ér hozzám. A vessző hegyét végül a lábai felé viszem, le majd jobb oldal felé elugrok, és közben ellövöm azt. Mint mondtam távolsági harcos vagyok így mindent meg kell tennem, hogy ne, jöhessen közelebb. Amint aztán földet érek, kioldom a köpenyem és a lány fejére próbálom teríteni, hogy ezzel is időt nyerjek. Ha sikerül, ha nem megint csak futásnak eredek, de nem messzire csak ide be az egyik kétszintes ház belsejébe. Ha sikerült a trükköm a lány nem láthatta, hogy befutok így a lopakodás jártasságomat kihasználva elrejtőzöm és az egyik földszinti ablakból veszem célba, majd miközben engem keres, tekintetével ismét a lábait veszem célba.
De persze ha a köpenyt nem sikerül a fejére terítenem, akkor, iszkiri az épület emelete és ott használom ki a jártasságom, miközben elrejtőzöm az egyik szobában. Ha pedig elhalad, a szobám mellett gyorsan kisurranok, majd mikor elérem a lefelé vezető lépcsőt kiáltom magam.
- Megvagy! – és közben rászegezem az íjamat, csak éppen lőni nem vagyok képes…


_________________
Post szín: lightgreen
Növénylátás: 19; Érclátás: 19
Eladó:
Ércek:
5 Bronzérc
1 Munkálatlan Bőr
1 Sida Kő
3 Vasérc
Nővények:
4 Kis Tövisgyökér
1 Faeno Levél
5 Barna Gomba
Asobi
Asobi

Hozzászólások száma : 52
Join date : 2013. Jan. 31.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
Hanatsu vs Saya Vo36oi0/200Hanatsu vs Saya 2yjvlht  (0/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hanatsu vs Saya

Témanyitás by Saya on Vas. Jún. 02 2013, 23:27

1.: Termett egy nyílacska előttem a földbe szúrva.
2.: Furi Nőci Hanatsu jobbra tért ki. Okosabb, mint gondoltam. Cöh.
Ugranék utána, mint a nyuszikák az erdőben, de még látom, amint felém dob valami nagy szövetszerű izét, ami aztán be is terít teljesen. Mire sikerül lerántanom magamról, és látom, hogy csak egy csúnya köpeny az, Hanatsu már eltűnt a szemeim elől.
Mi a...?

~A házban.~
-Mi?
~Mondom a házban van, te suta!~
-Ja, nem, én arra értettem, hogy miért beszélsz nappal?
~Ne érdekeljen, csak menj már!~
Csúnya vagy, Hugi! De azért köszike. Nem tudom, honnan tudod, de majd megbeszéljük, oké?
Elindulok arra, amerre mutat, de nem látom bent, ellenben egy elefánt dübörög felfelé a lépcsőn az emelet felé. Jaa, nem elefánt, csak Furi Nőci Hanatsu! Yay, an most megleszel! <3 Nyomás utána!
Hihi, Hanatsu mint elefánt. Mókás látvány lehet. Majd lerajzolom és megmutatom neki és hátha örülni fog és tetszeni neki. Az jó lenne.
Fent viszont egy folyosó fogad. Nemáá'. Bárhol elbújhat, de nem baj, elkezdem kinyitogatni az ajtókat. Néha bocsánatot is kérek, mikor megzavarok valakit. Egyszercsak megint előttem terem egy nyíl, csak most nem a földbe fúródva, hanem csak úgy.

- Megvagy!
'Hihi', kuncogok, a kezeimet a hátam mögött összekulcsolom és előre-hátra billegve nevetek. -Hát, azt hiszem, igazad van! Nyertél! Nyuu~ -tárom szét kezeimet, hogy meg akarom ölelni. Persze megint csak arra készülök, hogy megrémisszem a drága érintésemmel, nyihihi. És ha sikerül, és meg fog ijedni, és sikoltani fog, vagy csak elképedni, visszaveszem a késeimet és megszúrom. Azt már nem tudom, le is győzném-e vele, de nem érdekel. Ha már látom az arcát, az olyan jóóóó lesz, és Hugi is büszke lesz rám. Igaz?
Saya
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 735
Join date : 2013. May. 17.
Age : 16
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Hanatsu vs Saya Vo36oi3807/4100Hanatsu vs Saya 2yjvlht  (3807/4100)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hanatsu vs Saya

Témanyitás by Cardinal on Szomb. Aug. 03 2013, 16:49

Ossu!

Kérésre lezárom a párbajt. Kurtasága okán jutalmatok 20 xp és 60 arany.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3178
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Hanatsu vs Saya Vo36oi0/0Hanatsu vs Saya 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hanatsu vs Saya

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.